Зелено, волим те, зелено!
2. јануара 2022.
Прослава Дана школе и школске славе Светог Саве
26. јануара 2022.

Почетак другог полугодишта школске 2021/2022.године

У понедељак 24. 01. 2022. године почиње друго полугодиште за ученике основних школа. По одлуци Министарства просвете ученици разредне наставе (од 1. до 4. разреда ) похађаће наставу непосредно у школи. Ученици предметне наставе (од 5. до 8. разреда) похађаће наставу  по комбинованом моделу што значи да се ученици сваког одељења деле у групе А и Б.

Распоред наставе за прву наставну недељу је:

ПРЕ ПОДНЕ – Ученици предметне наставе ( од 5. до 8. разреда) и то тако што  ученици групе А  долазе у школу на наставу у понедељак и среду , а ученици групе Б долазе у школу на наставу у уторак и петак  . Оног дана када нису у школи ученици су у обавези да прате онлајн наставу. Сва ближа обавештења ученици ће добијати од одељенског старешине и предметних наставника преко Гугл учионица.

ПОСЛЕ ПОДНЕ – Ученици разредне наставе (од 1. до 4. разреда)

Подсећамо вас да је обавезно ношење  заштитних маски за све запослене, ученике и све остале током боравка у школи и то од момента уласка у школско двориште до напуштања школског дворишта. Изузетно, маске не морају да носе ученици који имају неки здравствени проблем за који имају потврду педијатра.