Распоред ТВ часова од 30.3.-3.4.2020.године
28. марта 2020.
Пријава за средње стручне школе за ученике са посебним способностима
2. априла 2020.

Упис ђака првака

Због  ванредног стања у нашој земљи, упис деце у 1. разред, који је требао да почне данас 1. априла 2020. године – одлаже се до даљег. Одлажу се и лекарски преглeди за упис у школу.

Ове године се у 1. разред уписују сва деца која су рођена од 1.3.2013. године до 1.3.2014. године.

Уместо уписа, родитељи и други законски заступници ће од среде, 1. априла 2020. године бити у могућности да ступе у контакт са школом у коју желе да упишу своје дете преко нове услуге „Исказивање интересовања за упис у основну школу“ на Порталу еУправа, као и телефонским путем.  Ову услугу и упутства за њено коришћење можете пронаћи на следећој адреси https://euprava.gov.rs/usluge/5569

По дефинисању датума уписа у основну школу, на Порталу еУправа биће доступна услуга заказивања термина за упис и тестирање која ће омогућити родитељима да једним одласком у школу заврше све процедуре око уписа детета и то без потребе доношења иједног документа, као и да обаве тестирање са психологом/педагогом. Школе ће у унапређеној електронској услузи еУписа по службеној дужности прибавити податке из матичне књиге рођених, из евиденције пребивалишта и из здравственог информационог система о обављеном лекарском прегледу.

Уколико никако нисте у могућности да се пријавите за упис путем услуге „Исказивање интересовања за упис у основну школу“, на порталу , најаву уписа можете доставити на мејл svetisavasd@mts.rs са основним подацима:

  • име, презиме и датум рођења детета,
  •  име и презиме родитеља или старатеља и
  • контакт телефоне

Такође податке можете оставити сваког радног дана у периоду од 11 до 13 часова на број телефона 069-23-52-003,правник школе Сања Митић.

Управа ОШ “Свети Сава”