8. априла 2020.

Завршни испит – пробно тестирање

Oнлајн пробно тестирање ће бити спроведено по следећој динамици:   априла 2020. – тест из српског/матерњег језика априла 2020. – тест из математике априла 2020. – […]
12. априла 2020.

Распоред тв часова од 13.04. до 17.04. 2020.године

21. априла 2020.

Распоред тв часова од 21.04. до 24.04.2020.године

25. априла 2020.

Распоред тв часова од 27.04. до 30.04.2020.године